Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2013. november 30., szombat

Vigyázzunk az oltottakkal ?Erre figyelmeztetnek az izraeli kutató orvosok ?

Miközben idehaza még mindig az az ostoba, dogmatikus teória dívik, miszerint az oltatlanok jelentenek veszélyt környezetükre, aközben külföldön már rájöttek, hogy ennek pont az ellenkezője igaz: az oltott gyermek a potenciális veszélyforrás!


Immáron 14 éve, hogy izraeli kutatóorvosok megfigyelték: az oltott gyermekek tünetmentes fertőző góccá válnak. Nemrégiben pedig az USA-ban állatkísérletek igazolták, hogy az oltott állatok továbbfertőzik az oltatlan állatokat, miközben rajtuk nem jelentkeznek külső tünetek.

A kísérletre persze nem azért került sor, mert mi évek óta ezt harsogjuk, s nem is azért, mert rájöttek elképesztő felelőtlenségükre, hanem azért, mert oltott populációkban törnek ki megmagyarázhatatlan járványok, melyeket – akárhogy próbálják is – már nem lehet az oltáskritikusokra fogni.

Vajon mikor hátrálnak meg a gestapós módszereket alkalmazó magyarországi egészségügyi hatóságok? Mikor fejezik be arrogáns hatalmi játszmájukat, melyben a mélyebb összefüggéseket is felismerni képes, felelősségteljes szülőket fenyegetik, zsarolják, alázzák, meghurcolják? Mikor jut el a magyar társadalom arra a felismerésre, hogy a gyermekeinket fenyegető, életellenes állami zsarnoksággal szemben létkérdés fellépni, s a jelenlegi kiemelt társadalmi megbecsülés, és közpénzből való javadalmazás helyett szigorúan meg kellene büntetni azokat, akiknek a hazugságmániája, szakmai barbarizmusa, korrupt jelleme generációk életét teszi tönkre...? Mikor kerülnek az újkori mengelék lámpavasra? Hány százezer gyermek kell még megnyomorodjon ahhoz, hogy a szülők a fehér köpeny előtti babonás hajlongás helyett, egy emberként felállva megszorongassák az illetékesek gallérját, hogy kérem, tessék szíves elárulni, miféle önkényes szélhámoskodás alapján injektálják gyermekeink szervezetébe az enyhén szólva is kétes vakcináikat???!!!

Közeleg a számonkérés ideje, várjuk sorainkba mindazokat, akiknek nem elégíti ki a felelősségérzetét az, hogy néhány közpénzből jóltartott hazudozó hadovál össze-vissza biztonságosságról, szükségességről, hatékonyságról – mindenféle tudományos bizonyítékok nélkül. Mert egy állítás attól még nem lesz tudományos, hogy néhány főhamiskártyás lepapírozza...
Forrás: 








Igazságot a magyar szülőknek is!

(...)A halálbüntetés eltörlésének egyik alapvető indoka az volt, hogy nehogy akárcsak egy esetlegesen ártatlan ember bűnhődjön, akinek az ártatlansága a visszafordíthatatlanná vált ítélet végrehajtása után derülne ki. A halálbüntetést eltörlő jogalkotók álláspontja szerint egyebekben a társadalomnak és az államnak nincs joga elvenni egy ember életét, még akkor sem, ha bűnös.
Ennek az elvnek a mentén nincs joga a társadalomnak és az államnak akárcsak egy ártatlan gyermek egészségét, esetlegesen életét a védőoltások kötelezővé tételével járványhelyzet hiányában veszélyeztetni.(...)

-dr. Várhelyi Péter ügyvéd-
Kapcsolódótéma :

Segíts nekünk az álságos magyar szabályozást rendbe tenni! Legyen választható az oltás. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése