Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. április 2., szerda

Én elindítottam az visszahonosításomat, egyúttal az illegitim kötelezettségek alól is felmentést kapok.


Jogtalanságra jogot nem lehet alapítani, 
ÍGY ÉN VISSZATÉRTEM  SZÉP-HAZÁMBA HONLEÁNYKÉNT!

HONPOLGÁRI TUDNIVALÓK AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁGBAN


A Szent Koronához való viszonyát sem a nép, sem az uralkodó (sem a nemzet – a Szent Korona tagsága, sem a hatalom gyakorlója) nem változtathatja meg. Ezért fogalmilag kizárt az önkényuralom a magyar közjogban. A nemzet a politikailag szervezett nép. Tehát a nemzet Szent Korona nélkül nép, tömeg, sokadalom. A nép, ha alkotmányához hű /vagy ahhoz visszatér/, akkor nemzet. Megszálló hatalomtól mentesen nem hatálytalanították (nem tagadták meg arra megválasztott testület keretében) az alkotmányt. Tehát az alkotmány érvényben van. Törvénysértés jogot nem alapít – a megszálló hatalom diktátuma nem szerez alkotmányos legitimitást. A magyar alkotmány, kiváltképpen az alapjául szolgáló Szent Korona eszme nem pótolható és nem múlható felül. Kultúránkban a legmélyebb gyökerekig hatolnak hajszálerei, ható erőként mozgatja történelmünket.


Alkotmányunk utánozhatatlan rendszere egyaránt képes felölelni az egység, a teljesség, és az esetlegesség, a megoldandó válsághelyzetek világát, fontos esélyt kínálva ezzel számunkra, mint kulturális és politikai közösség számára. Az alkotmány nem szüntethető meg szavazással, sem erőszakkal, mert más a természete. Nem egy okmány, hanem a nemzet identitásának része.


A Szent Korona tulajdonlási elve jó hivatkozást ad a 'természetes monopóliumok' nemzeti tulajdonlása mellett, illetve e monopóliumok magántulajdonlása, főleg külföldi magántulajdonlása ellen.


A Szent Korona által megtestesített nemzeti egység megteremtésére, és fenntartására az Apostoli Magyar Királyság mint állam, alanyi jogként adja az AZ EGÉSZSÉGES LÉTÜNK ALAP FELTÉTELEIT. ALAPVETŐ ESZKÖZEI biztosításához szükséges méregmentes víz, és élelmiszerhez jutás, valamint az alanyi jogú járandóságot STK.-ban minden honpolgárának az állam jegybankján, a Szent Korona Bankon keresztül.


70 évvel ezelőtt a magyar embereket, és a családjaikat az akarat szabadságuktól megfosztották, ezzel egyidőben az eredeti honpolgárságuktól is. A honpolgárság megváltoztatásához fűződő jogot nem lehet önkényesen korlátozni. Ezért minden Magyar igényelheti az Apostoli Magyar Királyságban a honpolgárságot/korona tagságot, melyet az Apostoli Magyar Királyság Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala igénylő lapján bejelentkezve tehet meg. A visszahonosítással egyidőben az állam 25 000.-STK-t ad kompenzációként személyenként. A belső elszámolási rendszerben használt STK-t, Apostoli Magyar Királyság minden honpolgárának van joga használni. A köztársaságban felmerült követeléseknél az állam (Apostoli Magyar Királyság) kifizetést vállal a honpolgárai helyett, vissza nem térítendő juttatás formájában STK- ban.

ÉN, ITT IGÉNYELTEM A VISSZAHONOSÍTÁSOMAT, TEDD MEG TE IS: 


MÁR A MEGRENDELT IGAZOLVÁNYOM IS MEGÉRKEZETT: 


                                            http://apostolimagyarkiralysag.info/articles.php?article_id=4



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése